Betingelser og Vilkår for Bookt.dk

Din og dine kunders privatliv er af allerstørste vigtighed for Bookt.dk. Denne privatlivspolitik gælder for alle produkter og tjenester, der tilbydes af Bookt.dk.

Bookt.dk-tjenesten (herefter Tjenesten) er placeret på dit websted, og enhver besøgende på dit websted kan ikke se, at Tjenesten er installeret på dit websted.

Dine kunder giver dig information under deres besøg på dit websted. I den forbindelse kan Bookt.dk software registrere sådanne oplysninger, herunder oplysninger, som dine besøgende/kunder udtrykkeligt indtaster på dit websted.

Enhver kommunikation med besøgende er et anliggende mellem dig og din kunde. Du er forpligtet til at overholde alle gældende regler om behandling af personoplysninger, herunder indsamling, brug, opbevaring, deling og beskyttelse af dine kunders personlige information.

I betragtning af Tjenestens opsætning garanterer du over for Bookt.dk, at:

  • Du har opnået nødvendig samtykke til at overføre oplysninger om din kunde fra dig til Bookt.dk, og
  • Du har fået samtykke fra hver af dine kunder til de dataapplikationer, processer og/eller registreringer, som Bookt.dk foretager. Bookt.dk behandler og opbevarer kun data om dine kunder efter dine ordrer.
  • Du er dataansvarlig for oplysningerne, mens Bookt.dk er databehandler.

Bookt.dk vil sørge for at overholde alle lovpligtige regler, som gælder for databehandleren.

Oplysninger, vi indsamler fra dig om dig og/eller dine kunder:

Da Tjenesten indeholder statistik for dit websted på vores servere, skal du registrere dig for en Bookt.dk-konto. Registreringsprocessen beder om et brugernavn, adgangskode, e-mailadresse og nogle personlige oplysninger, herunder navn, adresse og kontaktoplysninger. Når du logger ind på Tjenesten, registrerer vores servere automatisk oplysninger, som din browser sender, når du besøger et websted. Disse serverlogs kan omfatte oplysninger som din webanmodning, IP-adresse, browsertype, browsesprog, datoen og tidspunktet for din anmodning og en eller flere cookies, der kan identificere din browser entydigt. Når du sender e-mail eller anden kommunikation til Bookt.dk, kan vi gemme disse kommunikationer for at behandle dine forespørgsler, svare på dine anmodninger og forbedre vores tjenester. Som en del af vores service indsamler Bookt.dk ikke-personlige statistikker om brugen af dit websted og gemmer disse oplysninger. Bookt.dk vil ikke dele dine webstedsstatistikker uden dit samtykke.

Bookt.dk behandler kun personlige oplysninger med det formål at levere, forbedre, sikre levering af og udvikle nye tjenester til brugere. Bookt.dk vil ikke dele dine personlige oplysninger uden dit samtykke eller medmindre det kræves ved lov.

Hvis Bookt.dk bliver involveret i en fusion, overtagelse eller enhver form for salg af nogle eller alle af sine aktiver, vil vi give meddelelse, før personlige oplysninger overføres og bliver underlagt en anden privatlivspolitik.

Vi kan dele visse stykker af aggregerede, ikke-personlige oplysninger med tredjeparter, såsom antallet af websteder, der bruger Bookt.dk. Sådanne oplysninger identificerer ikke dig individuelt.

Vi begrænser adgangen til personlige oplysninger til medarbejdere, entreprenører og agenter, der har brug for at kende disse oplysninger for at kunne drive, udvikle eller forbedre vores tjenester. Disse personer er bundet af fortrolighedsforpligtelser.

Denne privatlivspolitik gælder for websteder og tjenester, der ejes og drives af Bookt.dk. Vi udøver ikke kontrol over de steder, der kan være linket fra vores websted. Disse andre steder kan placere deres egne cookies eller andre filer på din computer, indsamle data eller anmode om personlige oplysninger fra dig.

Bookt.dk kan ændre sin privatlivspolitik fra tid til anden og efter Bookt.dk’s eget skøn. Dog vil dine rettigheder ikke blive reduceret uden dit udtrykkelige samtykke.

Seneste opdatering: 26-06-2023 (DD-MM-ÅÅÅÅ)